Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی امروز دوشنبه 19 تیر در نشست فنی تخصصی برنامه ریزی مکانیزاسیون کشاورزی کشور در کرج اظهار کرد: ظرف سه و نیم سال فعالیت دولت یازدهم بیش از 180 هزار دستگاه کمباین و تراکتور با عمر زیر 13 سال پلاک گذاری شده است و اخیرا در زمینه پلاک گذاری تراکتور و کمباین های بالای 13 سال نیز موافقت صورت گرفته که امیدوارم تا پایان برنامه ششم توسعه همه این ماشین آلات صاحب پلاک،شناسنامه و سند مالکیت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بهره گیری از سند ماشین آلات کشاورزی برای دریافت تسهیلات را از مزایای طرح پلاک گذاری و سند دار شدن این ماشین آلات عنوان کرد.

عباسی با بیان این که فاز نخست پلاک گذاری تراکتور و کمباین های زیر 13 سال در گذشته و به طور محدود صورت گرفته است،اظهار داشت: در دولت یازدهم با حمایت وزیر جهاد کشاورزی و پلیس راهور ناجا، پلاک گذاری با جدیت بیشتری انجام می شود.

وی سرمایه گذاری بیش از 5200 میلیارد تومانی در بخش مکانیزاسیون کشاورزی را اقدامی بی سابقه در دولت یازدهم دانست و گفت: دستورالعمل های بانکی مطابق با شرایط تمام متقاضیان است و ما باید تلاش کنیم که دستورالعمل های بانک کشاورزی متناسب با شرایط کشاورزان باشد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، افزایش 30 تا 35 درصدی تولیدات کشاورزی طی سه سال و نیم اخیر از جمله گندم را مرهون توسعه مکانیزاسیون دانست و اذعان داشت: طی این مدت،دو هزار و 380 دستگاه نشاکار برنج وارد مزارع شده که رشد 57 درصدی را نشان می دهد و با این اقدام 100 هزار هکتار به سطح کشت مکانیزه برنج اضافه شده است.

وی افزود: در سه سال و نیم گذشته 49 هزار و 738 دستگاه تراکتور متوسط زراعی،26 هزار دستگاه انواع تراکتور نیمه سنگین و 1900 دستگاه کمباین متوسط و نیمه سنگین وارد عرصه کشاورزی شده است. در کمباین های برداشت غلات،رشد 15 درصدی داشته ایم.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در عین حال خواستار مشارکت بخش خصوصی و تحقیقات برای پیشبرد اهداف و برنامه های این مرکز شد و اعلام کرد: توسعه مکانیزاسیون گیاهان دارویی،جنگل و مرتع و گلخانه ها مورد تاکید و حمایت وزارت جهاد کشاورزی فرار دارد و از این رو زمینه فعالیت بیشتر پژوهشگران در این حوزه ها وجود دارد.

وی درباره کاهش ضایعات نیز خاطر نشان کرد: در حال حاضر با توسعه مکانیزاسیون، ضایعات برداشت غلات به 5.74 درصد رسیده و هدف ما این است که در یک بازه زمانی این عدد به چهار درصد کاهش یابد.

عباسی، نقش مکانیزاسیون در کاهش آسیب های سرمازدگی و تگرگ در باغات کشور را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: در این حوزه،ماشین های زیادی شناسایی شده و کشاورزان هم از سامانه های ضد تگرگ استقبال کردند به طوری که در جلفا 14 دستگاه از این سامانه ها جذب شده است.

وی ضریب مکانیزاسیون کشاورزی را 1.54 اسب بخار در هکتار عنوان و اعلام کرد:در افق برنامه باید این عدد به 2.1 اسب بخار برسد.

عباسی، توجه به زنجیره کامل عملیات در فرایند توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اعم از خاک ورزی،کاشت،داشت و برداشت را مهم خواند و گفت: توسعه مکانیزاسیون باید در راستای تولید پایدار، حفاظت از منابع پایه آب و خاک با محوریت کاهش تقاضای آب باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند

مهرور بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و گفت: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت های ممکن، فراهم کردن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه ها و مسیلهای فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده های کوهستانی ویاهرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاههای امدادی، شرکتهای خدماتی ( آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه, ثابت و آب منطقه ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محلهای پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف درحریم رودخانه ها، مکانهای مرتفع و تپه ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله ها، فنس های فلزی و پهنه های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.
وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک های اولیه، برف پاک کن، بهمراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی ، کنترل دما, رطوبت و تهویه در گلخانه ها، مرغداری ها، دامداری ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه ها و برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی بعمل آید.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین