Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

دبیران شورایاری منطقه 13 مهمترین مشکلات این منطقه را در صحن شورا اعلام کردند.

سیدجعفر بهشتی در جلسه علنی روز سه شنبه با بیان اینکه چهار هزار و 763 پلاک فرسوده در منطقه 13 قرار دارد، گفت: مساحت کل بافت فرسوده 73 هکتار و مساحت پلاک های بافت مسکونی منطقه 55 هکتار است.

دبیر شورایاری منطقه 13 با اشاره به مشکلات محله اسدی گفت: وجود بنگاه های فروش خودرو در خیابان شهید منتظری و ایرانمهر، کمبود فضای سبز و پاک، عدم وجود زمین و امکانات ورزشی، عدم تکمیل پروژه عطر سیب، معضل معتادین و کارتن خواب ها، عدم وجود سوله بحران چند منظوره از مهمترین مشکلات این محله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کمبود فضای سبز، مجموعه های تفریحی و آموزشی و بن بست ترافیکی را از مشکلات محله صفا که در منطقه 13 است عنوان کرد و گفت: نبود فضای ورزشی، عدم وجود سوله بحران، وجود تعداد زیادی از منازل مجردی از مهمترین چالش های محله صفاست. مشکلات ترافیکی و ازدیاد و تجمع دستفروشان در محله شهید اشراقی از دیگر مشکلات محلات منطقه 13 بود.

بهشتی در ادامه با اشاره به مشکلات محله زاهدگیلانی، دهقان، نیروهوایی و پیروزی گفت: وجود پادگان نیروی هوایی در منطقه منجر به ترافیک سنگین در سطح این چهار محله شده است که با انتقال پادگان مشکلات ترافیکی و فضای سبز و ورزشی این محلات برطرف خواهد شد.

دبیر شورایاری منطقه 13 عدم وجود ایستگاه آتش نشانی، کلانتری و اورژانس از دیگر مسائل مطرح شده در خصوص مشکلات این محلات دانست.

بهشتی با اشاره به چالش های محله حافظیه نیز گفت: ترافیک سنگین به علت مترو کلاهدوز و خیابان شهید سربی از مهمترین دغدغه های شهروندان این محله است. کمبود فضای سبز و مجموعه ها خدماتی و تفریحی نیز از نیازهای محله امامت است.

دبیر شورایاری منطقه ۱، محله شورا را از محروم ترین محلات منطقه 13 نامید و گفت: محرومت در فضای سبز، مجموعه های تفریحی، پاتوق محله، نبود سوله بحران ایستگاه آتش نشانی و میدان میوه و تره بار برخی از مشکلات این منطقه است. همچنین شهروندان برای استفاده از پل عابر پیاده ایستگاه بی آر تی ابوریحان دچار مشکل هستند.

ایجادآلودگی صوتی به دلیل اتوبان شهید بابایی در محله آشتیانی و آلودگی صوتی و هوا در محله سرخه حصار و وجود مشکلات اجتماعی در دروازه شرقی تهران به علت وجود ایستگاه 17 خودرو مسافر از مشکلات محله سرخه حصار عنوان شد.

دبیر شورایاری منطقه 13 آسیب های اجتماعی در بعضی از بخش های محله و وجود پایانه شرق و بافت فرسوده را از مهمترین چالش های منطقه دانست و درخواست کرد این پادگان نیروی هوایی برای آزادسازی زمین آن برای احداث فضای سبز، زمین ورزشی، ایجاد سوله بحران انجام شود. همچنین انتقال پایانه شرق به پایانه جدید از دیگر درخواست های شهروندان منطقه 13 است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با اشاره به نصب ۷۰ هزار و ۲۸۵ پلاک آبی هوشمند دارای کیوآر کد (QR) در این منطقه گفت: پلاک آبی هوشمند تمام منازل این منطقه نصب شده است.

محمد صیرفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای دستیابی به شهر هوشمند، ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است.

وی افزود: تمام پلاک‌های آبی هوشمند دارای کیوآر کد (QR) است که حاوی اطلاعات نشانی کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است، در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب، برق و گاز نیز خواهد شد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با اشاره به نصب ۷۰ هزار و ۲۸۵ پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ تصریح کرد: پلاک آبی هوشمند تمام منازل این منطقه نصب شده است.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: نصب این پلاک‌ها با اعتباری حدود دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان انجام شده است.

وی بیان کرد: آن دسته از شهروندانی که منازل آن‌ها پلاک آبی هوشمند ندارد، می‌توانند از طریق نشانی my.isfahan.ir گزینه نصب پلاک آبی هوشمند را جست‌وجو و درخواست خود را ثبت کنند تا در اسرع وقت پلاک آبی هوشمندمنزل آن‌ها نصب شود. ‌

کد خبر 749391

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان