Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار آذین در گفت‌وگو با خبرنگار تلویزیون ایرنا اظهار داشت: من یک بار درباره این سریال صحبت کردم که تهیه‌کننده در پاسخ گفت آذین با اثر کینه توزانه برخورد کرده است. در حالی که عوامل سریال را نه می‌شناسم و نه با آنها رابطه‌ای دارم که بخواهم کنیه‌ای داشته باشم.

وی درباره سابقه آرش معیریان، کارگردان پلاک ۱۳ توضیح داد: کارگردان این سریال جزو کسانی است که در دانشگاه  سینما را تدریس می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آثاری که در سینما و تلویزیون ساخته با استفاده از فرمول‌های فیلمفارسی است. او در دانشگاه از آیزنشتاین صحبت می‌کند و در عمل فیلم‌ها و سریال‌هایی مثل پلاک۱۳ می‌سازد که فاجعه است. آقای معیریان در یکی از فیلم‌هایش چند فیلمفارسی قبل از انقلاب را با هم ترکیب کرده بود. در مجموع چیزهایی که ساخته نشات گرفته از فرمول‌های فیلمفارسی است.

وی افزود: در برهه‌ای که جامعه به آثار خوب نیاز دارد و درگیر فشار و گرفتاری است، تلویزیون باید آثار شاد و امیدبخش تولید کند. اما کارگردان‌ها به جای این که ادامه دهنده مسیر رضا عطاران، سروش صحت و مهران مدیری باشند، فرمول‌های فیلمفارسی را در قالب سریال پیاده می‌کنند.

آذین پلاک ۱۳ را سریالی در ادامه سریال‌های سطحی تلویزیون خواند و تاکید کرد: این سریال از هیچ نظر هیچ امتیازی ندارد. نه به لحاظ مضمون نوآور است. نه به لحاظ ساختار فیلمنامه‌ای محکم و استاندارد است و نه از منظر کارگردانی شاهد جلوه‌های خوب بصری هستیم. بازی‌ها به حال خود رها شده و از بازیگران به درستی بازی گرفته نشده است. در حالی که از این هنرمندان در سریال‌های دیگر بازی‌های خوبی دیده‌ایم.

کمدی قلقلک دادن نیست 

این منتقد با بیان این که شخصیت‌ها باورپذیر نیستند اظهار داشت: این سریال می‌خواهد یک سریال خانوادگی و اجتماعی و کمدی باشد. اما هیچ کدام نیست. یک سریال خانوادگی شخصیت اصلی‌اش خانواده است. باید در آن به اعضای خانواده به حد مناسب پرداخت شود. هنوز فیلمسازان و سریال‌سازان ما یاد نگرفتند که کمدی و طنز این نیست که بازیگران جلوی تلویزیون همدیگر را قلقلک بدهند و لطیفه‌های هزاربار استفاده شده فضای مجازی را به خرد هم بدهند و با داد و بیداد و شلوغ کاری بخواهند خنده بر لب تماشاگر بیاورند.

وی افزود: سریال پلاک۱۳ موضوع مشخص و قصه‌ای ندارد که به تکامل برسد و مخاطب را با خودش همراه کند. صرفا ساخته شده تا آنتن تلویزیون پر شود. قصه یک آغاز و میانه و پایانی دارد؛ ولی داستان سازی را در این سریال نمی‌بینیم. در هر قسمت یک موضوع به صورت سطحی و کشدار مطرح می‌شود و هر لحظه یک اتفاق می‌افتد.

آذین با اشاره به سریال مرد هزار چهره ساخته مهران مدیری گفت: این سریال هم داستان و هم شخصیت پردازی و هم حرف دارد و به همین خاطر مخاطب دنبالش کند. چرا انتظار داریم تماشاگر سریال پلاک ۱۳ را دنبال کند؟ آیا حرف مردم و مشکلات اجتماعی در این سریال مطرح می‌شود؟ یا موقعیت خنده دار و کمدی در آن وجود دارد؟

این منتقد سریال پلاک ۱۳ را زیر سطح استاندارد دانست و توضیح داد: بازی بازیگران این سریال شبیه استندآپ کمدی است. البته استندآپ کمدی هم قوانین خودش را دارد و فیلمنامه و بازیگری می‌خواهد.

به گزارش ایرنا، سریال تلویزیونی پلاک ۱۳ به تهیه‌کنندگی سلیم ثنایی با حضور بازیگرانی همچون علی صادقی، شهره سلطانی، امیرحسین صدیق، اردلان شجاع‌کاوه، نگار عابدی، حسین رفیعی، محمود جعفری، مهران ضیغمی، سامان دارابی، فرزانه سهیلی، ستاره حسینی و… تهیه و تولید شده و از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

برچسب‌ها رضا عطاران شبکه سه سیما امیر حسین صدیق مهران مدیری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضا عطاران شبکه سه سیما امیر حسین صدیق رضا عطاران شبکه سه سیما امیر حسین صدیق مهران مدیری پلاک ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میرباقری: فصل تولد «سلمان» را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد

کارگردان فیلم سلمان فارسی در حضور ریاست سازمان صدا و سیما توضیحاتی از روند این پروژه مهم داد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان صدا و سیما با حضور سر فیلمبرداری پروژه سلمان فارسی در مورد آن توضیح داد: ما هفت سال است که کار تولید سلمان فارسی را آغاز کرده‌ایم و امسال سخت‌ترین روز‌های خود را در طول این پروژه می‌گذرانیم؛ می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت‌ساز است؛ لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه‌ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می‌برند.

داود میرباقری کارگردان سریال سلمان فارسی هم درباره روند تولید سریال گفت: فصل تولد سلمان را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاش می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

دیگر خبرها

  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • میرباقری: فصل تولد «سلمان» را گرفته‌ایم و این روز‌ها کار ادامه دارد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید